Dynamics™ CRM

Microsoft Dynamics™ CRM – yrityksesi kontaktit aina hallinnassa

Haluatko päästä eroon myynnin ja asiakaspalvelun välisestä ikuisesta informaatiokatkoksesta? Mitä jos voisit hoitaa yhdellä järjestelmällä asiakkaiden lisäksi muutkin yrityksen kontaktit? Tarvitsetko helppokäyttöisen ja joustavan CRM-työkalun, jolla tehostat toimintaasi ja pidät kontaktisi tyytyväisempinä? CodeBakersin ja Microsoft Dynamics™ CRM -järjestelmän avulla saat enemmän irti CRM:stä ja huomaat pian käyttäväsi sitä muuhunkin kuin asiakkuuksien hallintaan.

Helppokäyttöinen, monipuolinen ja joustava

Microsoft Dynamics™ CRM -ratkaisun käyttö on suunniteltu luontevaksi jatkeeksi Microsoft Office -ohjelmistoille ja Microsoft Outlook -sähköpostijärjestelmälle. Sen vuoksi Dynamics™ CRM -ratkaisun työympäristö on jo valmiiksi tuttu ja sitä on helppo oppia käyttämään. Samalla on helppo hyödyntää ohjelmaan upotettuja Microsoft Office -ominaisuuksia.

Maailmanlaajuisessa käytössä oleva Microsoft Dynamics™ CRM tehostaa kaikkien liiketoiminnan suhteiden hallintaa – asiakkuuksien lisäksi esim. työntekijöiden, työnhakijoiden, potilaiden, projektien, osallistujien, toimipaikkojen, kumppaneiden ja jälleenmyyjien hoitaminen helpottuu. Dynamics™ CRM sisältää kaikki kommunikoinnin kanavat, tarpeet ja aktiviteetit: puhelut, sähköpostit, tapaamiset, tehtävät, muistutukset, hälytykset jne. Kaikki tieto tallentuu samalla automaattisesti myös Outlookiin! Ja luonnollisesti järjestelmä on käytettävissä myös mobiililaitteilla.

Helpompaa myyntiä, parempaa asiakaspalvelua ja toimivampaa seurantaa

Microsoft Dynamics™ CRM tarjoaa sinulle mahdollisuuden rakentaa myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun ja muiden kontaktien hoitamiseen prosessit yrityksen liiketoimintaa tukien. Ratkaisu antaa sinulle parhaan tiedon siitä mitä on tapahtunut ja mitä lähiaikoina tulee tapahtumaan. Kätevillä koontinäytöillä näet myynnin tilanteen yhdellä silmäyksellä! Ja mikä parasta, sama tieto on nyt käytössä kaikilla, myynnistä asiakaspalveluun ja johtoon.

Microsoft Dynamics™ CRM sopii kaiken kokoisille yrityksille ja organisaatioille, ja sisältää kaikki tarvittavat työkalut kontaktien ja asiakkuuksien hallintaan aina asiakkaan tarpeiden kartoittamisesta ja ensimmäisestä kontaktista myynnin jälkeiseen tukeen. Helpota myynnin työtä, helpota seurantaa, suuntaa katse eteenpäin ja ota meihin yhteyttä!

Kiinnostaako Dynamics CRM?

Lisätietoja saat Seppo Takaselta, p. 050 5810140

Voit kokeilla ilmaiseksi Microsoft CRM Online –pilvipalvelua 30 päivän ajan. Kokeile heti.